Earthdog Vadászkutya Iskola

 

INFORMÁCIÓK A KIKÉPZÉSRŐL

 

A vadászkutyák kiképzése egy hosszú és időigényes folyamat. De előre nem lehet megmondani, hogy mennyi időt fog igénybe venni. Ez sok mindentől függ. Befolyásolja az időt az, hogy milyen képességű a kutya, van-e már valamilyen előképzettsége vagy telesen nyers a kutya. Függ a kiképzési céltól. Mindegyik kiképzés alapja az engedelmes oktatás.

Éppen azért, mert nem lehet előre megmondani, hogy milyen időt vesz igénybe a kiképzés, mi nem havi díjért dolgozunk, hanem fix összegért, hogy ne legyen bizonytalan, hogy mennyibe fog megállni a végösszeg. A kiképzési díjaink aszerint változnak, hogy mi a kiképzési cél. Ezért kérem, hogy a bővebb tájékoztatás érdekében és árajánlat kérés miatt töltsék ki jelentkezési lapunkat. 

 

Mikortól érdemes elkezdeni a kiképzést:
Minél hamarabb elkezdjük a kiképzést annál jobb. Fiatal korban a legfogékonyabb a kutya, de meg kell várni, hogy leváltsa a fogait és egy kicsit megkomolyodjon, kinőjön a gyerekkorból. Ezért a legalkalmasabb időpont a 5-6 hónapos kor között.

 

Mit hozzunk magunkkal a kiképzéshez: 
Nincs sok dologra szükség csak egy pórázra, egy nyakörvre és egy oltási könyvre.

 

A kutya részéről az elvárások:
Kapja meg a korának megfelelő védőoltásokat.
A kiképzésre beadás időpontja elöt 1-2 héttel legyen beadva féreghjtó
legyen lekezelve külső élősködő elleni szerrel.

 

 

 

 

 

Hírek

  • A honlapunk frissült
    2015-07-30 14:47:38

    Új designe-al, új információkkal és új cikkekkel várjuk látogatóinkat, hogy mégjobban megkönnyítsük a jelenlegi és leendő vadászkutya tulajdonosok mindennapjait.

Asztali nézet